geboortekaartjes

 

De geboorte van je kindje is een heel bijzonder moment. En zo'n bijzonder moment verdiend een feestelijke aankondiging. En wat is er nou leuker dan feestelijke post ontvangen. Hebben jullie zelf al een idee maar hulp nodig bij de uitwerking? Studio Pollewop ontwerpt jullie unieke geboortekaartje volledig naar wens.

 

uniek - stoer - lief - letterpress - preeg

Geboortekaartje Fleur

 

Hoera een baby! Lieve Fleur is geboren. De trotse ouders van Fleur wilde heel graag een letterpresskaartje in het roze. Het moest een stoere kaart worden in het roze. Er is gekozen voor fluor, lief en stoer tegelijk!

Leonie heeft veel kennis van verschillende (druk)technieken, ontwerpstijlen en is op de hoogte van de laatste trends! Leonie nam de tijd om onze wensen te bespreken wat altijd ook erg gezellig was. Ze kwam snel met voorbeelden via mail en op papier na gesprekken over de vormgeving, verwerkte haar eigen creativiteit in haar ontwerpen en hield hierbij rekening met onze idee├źn. Dit alles resulteerde in een prachtig kaartje waar wij erg trots op zijn! Daarnaast hebben wij ook veel leuke reacties op het geboortekaartje gehad! De service van ontwerpen tot het drukken van het kaartje hebben wij als zeer prettig ervaren, wij kunnen Leonie aan iedereen aanbevelen!

- Kim Varkevisser- van Iperen

Geboortekaartje Lio

 

Lio George heeft een Nederlandse vader en een Engelse moeder, het kaartje moest zo ontworpen worden dat er iets herkenbaars inzat van beide landen. Dat is gelukt!

 

Daarnaast was de wens groot dat beide hondjes ook op het geboortekaartje te zien waren.

De binnenzijde van deze kaart is voorzien van een mooie foto van de kleine Lio zodat de familie en vrienden die ver weg wonen alvast kunnen zien wat een lieverd deze kleine man is.

Geboortekaartje Guus

 

4 juni 2016 is onze zoon Guus geboren, en daar hoort natuurlijk een feestelijk kaartje bij. Het kaartje is uitgevoerd in preeg en om het af te maken is er  voor een sluitzegel gekozen.

 

Guus zijn kamer was neutraal ingericht omdat wij niet van te voren  wisten of wij een jongen of een meisje zouden krijgen. De kleur groen die in het kamertje is gebruikt heb ik terug laten komen in het kaartje.

Geboortekaartje Fenna

 

Fenna is 1 november 2016 geboren. De ouders van Fenna wilde graag een kaartje van oud hollands geschept papier. Het beeld moest een lief meisje worden, na verschillende  ontwerpen gemaakt te hebben is er uiteindelijk gekozen voor de vlinders.

 

Een lief kaartje voor een lief meisje!

geboortekaartjes

 

HOME

over

portfolio

CONTACT