logo & huisstijl ontwikkeling

 

Bij Studio Pollewop gaat huisstijlontwikkeling vooral om het begrijpen waar uw organisatie voor staat en waarin u zich onderscheidt van de concurrentie. Dit vormt de basis voor de ontwikkeling van uw huisstijl en de uiteindelijke herkenbaarheid van uw merk.

logo-styling-huisstijlhandboek-enveloppen-briefpapier-visitekaartjes

Travel New Roads

 

Bij het logo ontwerp voor Travel New Roads, heb ik vooral gekeken naar de personen achter deze reisblog, wat sluit aan bij deze reislustige mensen en wat spreekt ze aan in het dagelijks leven.

 

Benieuwd waar ze zijn? Volg ze op: travelnewroads.nl

 

YOGI.ANDMORE

 

Leonie haar werkwijze omschrijft zich als erg professioneel en vlot in haar contact met de klant. Op die manier zijn we snel tot een mooi logo gekomen. Haar aansluiting op mijn ideeën waardeerde ik erg.

Leonie heeft voor YOGI.andmore een mooi, sprankelend logo gemaakt. Precies zoals bij YAM en mij als persoon past. Nu kan ik herkenbaar en in stijl de wereld over!!

- Sabrina Sijbesma, YOGI.ANDMORE

 

Commandeur Advies

 

Bij de ontwikkeling van de het logo, visitekaartjes en de website van Commandeur Advies is vooral rekening gehouden met de "sparkling" van de opdrachtgever. In haar branche is onderscheidend zijn door jezelf te laten zien erg belangrijk. Om nog een beetje extra "sparkling" toe te voegen is gekozen voor een visitekaartje met spot-uv (een glanzende lak voor het logo en de tekst)

 

 

In 2015 ben ik gestart als freelancer. Om mezelf goed op de kaart te zetten wilde ik graag een logo, visitekaartjes en een website. Met deze wensen klopte ik bij Leonie aan. Voor het logo had ik al een aantal ideeën in mijn hoofd die ik voorlegde aan Leonie. Door Leonie’s doortastendheid kwam ik er echter achter dat dit ideeën waren die meer pasten bij de branche waarin ik werkte dan bij mij. Samen hebben we gezocht naar een logo dat mijn persoonlijkheid vertegenwoordigt, zakelijk en tijdloos is én onderscheidend is in de branche. Het logo hebben we doorgevoerd in de visitekaartjes en de website. Ik ben enorm blij met het resultaat. De samenwerking met Leonie is heel prettig verlopen. Leonie houdt van haar werk en is daar ook goed in en dat merk je in alles. Haar gave om te ontzorgen, haar flexibiliteit, creativiteit en haar meedenkkracht maken haar tot een kei in haar vak. Met zulke mensen werk ik graag samen.

-Linda Commandeur, Commandeur Advies

logo & huisstijl

 

HOME

over

portfolio

CONTACT