trouwkaartjes


De mooiste dag van je leven begint bij de aankondiging. Studio Pollewop ontwerpt volledig naar jullie wensen het unieke trouwkaartje. Of jullie nu al een idee hebben of niet, samen komen we tot jullie unieke kaart.

Trouwkaartje Ralf & Nadine

 

13 mei 2016 zijn Ralf en Nadine getrouwd. Zij wilden graag een trouwkaartje dat strak en modern zou ogen, zonder al te veel poespas.

 

Wat een prachtig paar!

Trouwkaartje Adriaan & Leonie

 

Eind april ben ik zelf in het huwelijksbootje gestapt.

Ondanks dat we het heel klein hebben gehouden (ik

was hoogzwanger), wilden we toch graag een uitnodiging

versturen.

 

Trouwkaart Sebastiaan & Suzan

 

Sebastiaan en Suzan hadden al in hun hoofd wat ze graag zouden willen, dit moest alleen vertaald worden op papier. Een belangrijk element dat er in terug moest komen was een roodborstje. We zijn begonnen met een save the date sticker. Deze sticker zat vast in een envelop met een touwtje, zodra de envelop opengemaakt werd dan kwam de sticker er vanzelf uit. Vervolgens is de trouwkaart ontworpen met de terugkerende elementen.

 

Wij waren super blij met de door Leonie ontworpen "save the date" en uitnodiging. Met haar scherpe oog voor detail en aandacht voor onze wensen heeft ze twee verschillende en toch bij elkaar passende ontwerpen gemaakt. Met het door mij getekende roodborstje heeft Leonie precies de knipoog weten te geven aan onze kaart. Dit toont aan dat haar kracht ligt in het vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar een stijlvol eindresultaat.

-Suzan Poort

trouwkaartjes

 

HOME

over

portfolio

CONTACT