Vormgeving & DTP


Studio Pollewop geeft vorm aan communicatie door uw wensen te vertalen naar de juiste en passende vormgeving. Belangrijk voor succesvol drukwerk is een goede uitstraling. Ook met uw bestaande huisstijl, kunt u terecht bij Studio Pollewop voor de vormgeving van diverse communicatie-uitingen. De uitstraling is bepalend voor uw reputatie.

 

advertentie-flyers-posters-verpakkingen-brochures-folders-illustraties

SnappCar

 

SnappCar staat voor slim en sociaal rijden. Via de online community kun je gemakkelijk en betrouwbaar je eigen auto delen met anderen. Met vrienden, familie, buren of wie dan ook. Het is simpel, snel en volledig verzekerd.

Studio Pollewop heeft al verschillende uitingen voor SnappCar mogen ontwerpen. Van flyers, business cards tot aan de kerstkaart.

 

 

 

A bit of Lilli

 

A bit of Lilli is het adres in Oostvoorne als je graag op een creatieve manier wilt ontspannen. Van het eenvoudige knip- en plakwerk tot beginnend edelsmeden. A bit of Lilli verzorgt een divers programma creatieve workshops voor jong en oud.

Voor A bit of Lilli, heeft Studio Pollewop diverse uitingen mogen vormgeven.

B&B "Le Lac"

 

Om naamsbekendheid te vergroten of potentiƫle lezers aan te zetten tot bijvoorbeeld aankopen kan een flyer, folder of brochure een goed medium zijn om je bedrijf te promoten. Er wordt meteen een eerste indruk achtergelaten, de lezer krijg meteen een gevoel bij jouw organisatie, dienstverlening of producten. Belangrijk hierbij is dat de folder, brochure of flyer klopt bij jouw organisatie en dat er een positieve indruk achterblijft.

 

 

 

vormgeving & dtp

 

HOME

over

portfolio

CONTACT