websites & webshops


Bijna iedereen gebruikt mobiel internet regelmatig. Belangrijk is dat websites en webshops ook op smartphones goed werken. Studio Pollewop ontwerpt websites responsive, dat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de grootte van het beeldscherm. Het maakt dus niet meer uit via welk apparaat de website bekeken wordt. Naast een goed ontwerp en gebruiksvriendelijkheid is ook de vindbaarheid  (SEO) van groot belang. Studio Pollewop kan hier zeker in ondersteunen.

 

responsive sites - webshops - wordpress - SEO - e-mailings

A bit of Lilli

 

A bit of Lilli  verkoopt handgemaakte armbanden voor zowel volwassenen als kinderen. Naast de verkoop kun je zelf ook armbanden maken in een workshop in het atelier in Oostvoorne.

Studio Pollewop heeft al meerdere websites voor mij gemaakt, waar ik erg blij mee ben. Het contact en de samenwerking is erg prettig. Leonie denkt erg goed mee, luistert goed naar wat ik in gedachten heb, maar komt zelf ook met veel originele idee├źn. Er wordt niet alleen een functionele site gemaakt, maar ook een site waarbij het totaal plaatje klopt. Logo, kleuren en foto's worden goed op elkaar afgestemd. Hierdoor heb ik een website gekregen die qua sfeer duidelijk laat zien wat ik wil overdragen.

Daarnaast heb ik ook advies gekregen, hoe ik meer bekendheid kan krijgen op social media en hoe ik beter gevonden wordt via zoekmachines.

Wat erg prettig is, is dat ik kleine veranderingen op de website zelf kan aanpassen, maar ook altijd terug kan vallen op Studio Pollewop.

Kortom een prettige samenwerking met een mooi resultaat.

 

Irene Groenbos - A bit of Lilli

Commandeur Advies

 

Bij de ontwikkeling van de het logo, visitekaartjes en de website van Commandeur Advies is vooral rekening gehouden met de "sparkling" van de opdrachtgever. In haar branche is onderscheidend zijn door jezelf te laten zien erg belangrijk.

websites & webshops

 

HOME

over

portfolio

CONTACT